sreda, 28. maj 2008

16 maj

Včeraj sem sedela v najbolj znosni sobi v stanovanju in še vedno sem se počutila kot, da me nekdo poliva z vodo. Poslušala sem musko, ker se mi ni dalo učiti. In tako sem se namesto poglablanja v snov, poglablala moje razumevanje skladb. May 16, Lagwagon.. končno razumem pomen tega komada in zakaj mi je bil vedno tako všeč.. nekaj časa sem potrebovala, ampak zdaj razumem. Drugače pa sem jezna, totalno sem jezna.. Lagwagoni pridejo v Slovenijo, končno.... neki kar si želim že od drugega letnika gimnazije in kva pol.. pol jz ne morm na koncert k me ni v Sloveniji. Fak ane... Očitno bom dejansko mogla na koncert kam v Anglijo, ker oni in jaz v Sloveniji si nismo usojeni, tako kot še marsikej druzga. Ah tko pač je.. Ne moremo imeti vsega naenkrat.

2 komentarja:

mushu pravi ...

glih včeri mi je stara teta dejala "vsaka slaba stvar je za neki dobra" ... tko da mogoče je kej na tem, da ti ne smeš tja in ti vesolje to sporoča =)
uuuuu ... globoko ;)

Aja pravi ...

Heheheh hudo =) Vidš na tak način pa nisem razmišljala.. Sam mogoče maš pa prou, veš.. No sicer pa bom takrat na morju tko da tud tisto bo fino =)