ponedeljek, 14. januar 2008

Spomini na veseli december

Ah ja, učeraj sem na telefonu odkrila precej slik, za katere sem rekla, ko so nasatale, da bodo objavljene... in potem niso bile, ker sem bila tričetrt decembra v postelji, zaradi takšnih in drugačnih bolezni...Čas ko sem bila zdrava sem pa porabila za druge dejavnosti.. Tako torej z veliko zamudo prihaja izbor fotk decembra.. Kvaliteta je slaba, ker so vse narejene z telefonom..Kaj čmo, glavno da se vidi kako smo se mel fajn=)















Hodili smo na obiske in težili ljudem na domovih njihovih sosedov..

Končno smo dočakali prvi dan, na snegu in bordu... jeeeeeeeeessssssss..=) Za prvič je bilo sicer fajn, vendar Kranjska Gora in 40 cm snega, potem pa bordaš po travi.. ah... to je blo pa zlo smešno..=)





Sprehajali smo se po lepi, žal malo premalo zasneženi Ljubljani..






Ja tudi s športom smo se ukvarjali... Slika je z bowlinga, ki je bil novoletna zabava firme, ki si me lasti zadne pol leta... Prvič sem držala tisto kroglo v roki, tako da končen rezultat in trije strike-i niti ni bil slab razplet večera... Nasledne jutro pa je bilo slabo, ko sem obležala v postelji z 39,5 vročine.. ampak tudi to smo preživeli...=)





Predvsem pa smo se imeli radi in se dosti objemali... Mislim, da si vsi želimo še več takšnih decembrov.. Lepo je bilo=)

2 komentarja:

mushu pravi ...

oh kok se mamo mi vedno lustno in radi, ane =)
pa tisti povstri pr sosedovi hisi so tud noro dobri =D

Aja pravi ...

Se absolutno in popolnoma strinjam s tabo..=)