ponedeljek, 15. september 2008

Čisto sprejemljiv slovenski film

V zadnjem času se na vseh področjih vračam v preteklost.. včeraj je tako naneslo, da sem se praktično vrnila kar v svoje otroštvo.. od tega je sedaj pa že kar nekaj let.. baje... =) ja včeraj, sem si ogledala film, ki so ga dolgo, dolgo nazaj sicer vrteli kot nadaljevanko, po Živ-Žavu se mi zdi (nisem pa prepričana =) ) Ja v starih časih so naši filmarji še znali narediti dobr film... pa čeprav je ta film mladinski.. pa kaj.. za tiste, ki še sedaj malo verjamemo v pravljice je to še vedno zanimivo.. Skratka gledala sem film Čisto pravi gusar, ki se ponaša s super igralsko zasedbo, predvsem pa so mi všeč kraji kjer je bilo to snemano.. Cres, Hr.. Ja včasih je bilo to čisto enostavno, saj smo bili vsi v isti državi.. Po filmu smo ugotovili, da je bila ena scena snemana točno tam, kjer smo se mi predlani šli enkrat tekom noči naked swimming =) heh... Zabavno skratka.. Močno priporočam ogled, da boste tud ostali ugotovili, če je še kej otroka v vas.. jaz sem ugotovila, da je to še kako res.. =) Ostalo bo tako, kot sem nekoč zapisala v eni svojih zgodbic.. za vedno bom ostala naivna punčka, ki spi z medvedkom in vrjame v pravljice =) Ja taka pač sem.. heh =) Pa če vam je prav ali ne...

2 komentarja:

mushu pravi ...

ah, naivnost je lepa stvar - pr men se jo meša z oprimizmom =)
hehe

drugač pa dve stvari.
1. jeeeeeeeee, nova objava! =)
2. čisto pravi gusar je ZAKON. zmaga una scena z zobno pasto. oh ja, treba ga bo spet gledat =)

Aja pravi ...

Heh ja take pač smo =) Eh ti si kul=)

Ja ja zdej se bom potrudila, da bom redno pisala..mam nek materjala k ga je trea dat gor, ene staaare stvari.. sam cajt si morm uzet..da se boste mau nasmejal=)

Scena z zobno pasto? hmm..mogoče je bla odsekana ker je vse skp zlepleno v film.. jz sm mau pozabla ze =) bos pol k si ga ogledaš vedala če kej manjka =)