sobota, 22. marec 2008

Zaslužim si nagrado.

No vsaj zdi se mi tako. Čustveno naporen teden, smo včeraj dobro zapili, čeprav pravega učinka ni bilo. Še vodno namreč nisem čist fajn. Ampak bo počasi. Sem se pa vsaj po treh neprespanih nočeh naspala, ampak to je druga zgodba, o tem kdaj drugič..
Zvečer smo praznovali in sicer v centru, tam kot zadnjič za maxijem. Tokrat nismo bili sami, okol nas je bilo polno bruhajoče in nasploh neznosne mladine tam nekje od 15 let naprej.. pa še vreme je celotni situaciji dodalo turobno ozadje. A vseeno sem mislila, da bo bolje, ko se končno lotim naše vodke. In spet sem se zmotila. Včeraj sem ugotovila, da je nakaj groznega, če trije ljudje izbirajo liter nečesa in vsak hoče nekaj drugega.. Ampak s tem, ko smo se po 15min odločili za eno izmed mnogih se problemi z omenjeno pijačo še niso končali. In tu nastopim jaz v glavni vlogi. Kretenka. Neroda. Največja neroda na svetu. Ja, včeraj mi je prvič in upam, da tudi zadnjič uspelo razbiti celoten litr vodke.. Oh, kako je bil to en grozen trenutek. Da te kap. Da sem to preživela si vsekakor zaslužim nagrado.. Bilo je grozno.. Najbolj grozno od vsega je bilo to, da se je to zgodilo par minut čez devet, kar je pomenilo, da ne morem v trgovino po nov liter. Ampak... Drugo nagrado si zasluži Petra, ki zna razmišljati o takih stvareh, ki meni ne bi niti na pamet prišle. Skratka na njeno idejo sem prek Tomaža dobila nov liter, na malce čuden način a vseeno. Kar čez šank. Malo je bilo neprijetno. Lahko samo rečem dobro, da imamo veze in da je Joc tok kul. Danes sem omenjeni liter vrnila in spet je vse v najlepšem redu. Počasi se bom nehala obremenjevat s tem. Drugače pa je bil večer zabaven, po dolgem času sem se dobro naplesala in danes ne nosim nihakršnih posledic, morda je to zaradi kakovostne vodke, saj se je le to dalo dobiti v Skalci.. očitno je Smirnoff res kul.. =)
Drugače pa mislim, da me je izučilo in da bom v prihodnje raje prelivala stvari v plastiično embalažo in ne nosila s seboj v originalni. Eh..res upam, da me je izučilo. Ker vse skupaj je bil drag šport, zelo drag..=)

6 komentarjev:

Unknown pravi ...

Včer se mi zdi smo kr vsi mal polival , ampak tebe pač ni blo možno premagat ;)
Pa brez veze se obremenjevat!
Plus tega je da smo pil res dobro vodko, po kateri ni mačka spljoh :)
Razen moralnega...

mushu pravi ...

pjanka =)

Aja pravi ...

petra - jz sm bla pač prvak v petek,kar se tega tiče..no sej počas bom pozabila, ti boš pa nehala komplicirat...ampak res počas ;)

mushu - točno to mi je Joc reku, ko sem ga prosila za nov liter.. točno to...hahahah...=)

Tinchula pravi ...

hahah :) bravo kaja!

Aja pravi ...

Ja no dejte..še bl se delejte norca iz mene..k da mi ni že tko dost bed =) heh

mushu pravi ...

ja kaj - si prčakvala,da se ne bomo? =) hehe, silly you =D