četrtek, 13. december 2007

Pa smo jim pokazali..















Vsem tistim, ki so trdili, da odbojka ni šport, ki bi ga hodile gledati množice, smo včeraj zaprli usta, ko smo do konca napolnili Tivoli. Vzdušje je bilo skoraj boljše kot na kakšnih rokometnih tekmah. Ni kaj za reči...






Dokaz so nabito polne dvorane Tivolija... Morali bi slišati naše navijanje..=)


Fantje so na trenutke zaigrali res odlično, na trenutke pa malo preveč popustili. To jih je pripeljalo do tega, da so morali odigrati še 5 set. V končnici pa so zbrali moči in zmagaliiiiii...=) Gledalci pa smo bili seveda navdušeni, kaj pa drugega=)


Če si pogledal okrog po dvorani, je povsod kar mrglelo znanih obrazov. Takih, ki jih skoraj vsak vikend gledam na igrišču, kamor štejem tako nas sodnike kot seveda tudi igralce, pa takih , ki bi morali biti na igrišču namesto na tribuni, kot je na primer simpatični kapetan moštva ACH Volley Matija Pleško, ki je tokrat zaradi poškodbe prevzel mesto fotoreporterja ter nenazadnje tudi takih, ki jih nismo videli že dolgo, dolgo časa, pa se potem takole prikradejo na tekmo. Skratka bilo je tako kot v starih časih na rokometnih tekmah, dosti za videti, tako na igrišču kot ob njem... =) Sama tekma je pa tako ali tako vedno dobra, če zmaga tisti za katerega navijaš.=)

Se vidimo januarja na naslednji tekmi...

2 komentarja:

mushu pravi ...

a nisi ti kao bolana pa ne smes vn ... ahaha =)
to je blo pa ucer po tvju, ane? =)

Aja pravi ...

Ja po Tv-ju je bil nedirekten prenos, k RTV vrti ostalo sranje..k se pa špila tretja nogometna liga se pa u živo prenaša..kreteni =)

Ja res sem bolana, sam takih stvari se pač ne zamuja..=)