sreda, 14. november 2007

A bi jo kdo imel???

No zdaj pa končno še k preostanku nedelje tako kot sem obljubila...Bom zelo kratka, ker je že malo pozno, zjutraj pa bo potrebno vstati. Skratka... V nedeljo popoldne smo v stanovanje dobili majhno muco. Tomaževi starši so jo našli na vrtu, kamor so jo eni kretenski ljudje, ki ne znajo drugače poskrbet za ubogo živalco, odvrgli.. Tako, da zadaj začasno prebiva pri nama, v ponedeljek sva jo peljala k veterinarju, ki jo je pregledal in ocenil da je zdrava punčka stara okoli 5-6 tednov.. Midva je ne moreva obdržati iz več razlogov, zato iščeva nekoga, ki bi ji nudil topel dom. Je zelo prijazna (trenutno, ko tole pišem, spi na mojih kolenih in malo težko diha, ker je prehlajena..=)) in na splošno vesela vsakega trenutka, ki ji ga posvetiva.. Tako, da če bi jo kdo imel veste kje me najdete.. pa čimprej preden se navežem tako močno nanjo, da je ne bom hotela dati stran.. Tukaj je še nekaj slikic, da boste videli kako izgleda ta mala črna kepica.

No takole pančka v tem trenutku...

S to vrvico se rada igra...

Zelo rada...=)


9 komentarjev:

Domen V. pravi ...

Mislim, da jo bosta kar obdržala. Ja, je že vajina :)

Aja pravi ...

Mah veš kaj..jaz sem načeloma proti živalim v stanovanju, Tomaž pa ima alergijo na njih..tako da...ne vem=) je pa ful luškana, ja..=)

Unknown pravi ...

Ja no sj se ji jz tud posvečam :)
In še se ji bom!!!!!!!!!!!

Aja pravi ...

Res škoda, da je tvoja mami noče met v stanovanju...=( ful bi blo fajn če bi jo lahko preselili k tebi..potem bi bila še vedno v bližini..

Domen V. pravi ...

Dober marketinški prijem aja ... Še petra to metodo ubere doma, pa bo mogoče zadeva rešena .)

Aja pravi ...

Ne vem, ne vem.. Mislim, da je njena mami zelo trdno odločena proti... žal.. ane Petra..

Unknown pravi ...

Ja nažalost je res tko!
Še žal ji bo k noče tazga cukrčka met

Tinchula pravi ...

ful je luškaaaaaaaana! :)

mushu pravi ...

lustna je, sam mi mamo ze enga ptica, k nam dren dela =)