torek, 31. julij 2007

Real life

Po zelo pestri in naporni zgodnji in pozni pomladi je prišlo poletje in kot sem pričakovala se je vse uredilo samo od sebe. Zresnila sem se, morda še malo preveč za mojo starost...Ne vem to bomo sčasoma videli.. Zdaj je težko reči. Začela sem delati. Ni to tista taprava služba, je pa vseeno bolj resna kot samo neko študentsko delo. Potrebno bo delati tudi med šolskim letom...Moram priznati, da sem kar malo skeptična kako bom vse skupaj izpeljala, glede na to, da je še celoten četrti letnik pred mano... Ampak vsekakor se bom potrudila.. Prostega časa bo verjetno bolj malo, ampak počasi se je tako ali tako treba navaditi na resnično življenje, ko ne bom več mogla cele dneve preležati pred tv-jem in delati nič.. Hmm.. Treba bo, ni kej.. Vsi mi pravijo, da to počnem prehitro. Jaz zaenkrat nimam še tega občutka, ampak bomo videli kaj bo prinesel oktober in meseci za njim.. Priznam malo me je strah, ampak tako je vedno kadar se podajam v nekaj novega.. Treba se je sprijazniti, da nisem več otrok, kar se mi zdi, da nikoil sploh nisem bila v celoti..Vedno sem drugače razmišlala kot preostanek moje genaracije...Se zgodi, pač sem malo drugačna.. Mogoče mi bo pa ravno zaradi tega uspelo..Bomo videli.. Pustimo se presenetiti... =)

14 komentarjev:

mushu pravi ...

neeee. nismo še tok odrasli, ne! =D

Aja pravi ...

Vem, vem..sam kaj čmo..sej drgač se pa ne bom spremenila..Bom ostala blondinka v družbi..Obljubim! =)

mushu pravi ...

uh, vsaj neki. ... =)

Blazek pravi ...

Juihu, nimas word formation, ali preverjanja z besedo. Bog te blagoslovi;)

mushu pravi ...

hehe - john, teb je pa dons mal dolgcas, ane =) heh

Blazek pravi ...

Mičkn;)
Maile sm poslal, mam samo še 300 jih ;P

Aja pravi ...

Ne rabim ga..umetnost je pisat napačne besede=)

Blazek pravi ...

Ne to je tisto ko dokončaš pac comment in te kot pri mushu posili blog s tistimi črkami k morš not napisat predn javno objavis. to sem mislil. fajn bot.

Aja pravi ...

Aha a to nej bi blo pol kul al ne?=) Mau sem nova na tem področju in če kej pač ni kul me je treba naučit.. tko da kr na dan z besedo če bo kej takega..=) Lepo se mej

mikimirko pravi ...

Kwajdej?

Mal spomn Tajdo, da ti prnese DVD s slikami in filmčki od Pink, k si hotla met.

Ja ja ja,.... ni zakej... ok bom zadovoljen z pivom...hehe

Aja pravi ...

Ej ful hvala!!Bom jo pocukala za rokav..=) Dobiš dva k si tko priden...=)

mushu pravi ...

but remember - don't shoot the messanger. =)

Blazek pravi ...

aja: to je super kul da nimaš onega sranja. Mislm usi kle mushu po imenu kličete paj use kul, enkat se pa jaz zarečem pa jo po imenu, pa mej skor obglavla. svet je krut.

mushu pravi ...

john - i dont remember. ... sam mi se kle usi poznamo, tudi tebe poznam. eh. i was young and stupid =D
ahahaha